.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

ΗΓΟΥΜΕΝΊΤΣΑ: Σύλληψη ενός ακόμα λιμενικού για τα λαθραία τσιγάρα

Κατόπιν έκδοσης ενταλμάτων σύλληψης, στελέχη του Κλιμακίου Βορείου Ελλάδας της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, προέβησαν μεσημβρινές ώρες σήμερα στη σύλληψη ενός ακόμα βαθμοφόρου που υπηρετεί στη Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας, καθώς επίσης και ενός ιδιώτη κατοίκου Θεσσαλονίκης. 
 
Οι εν λόγω συλληφθέντες πρόκειται να προσαχθούν πρωινές ώρες αύριο, ενώπιον της αρμόδιας Ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση. 
 
Επιπρόσθετα, από το Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διευκρινίζεται ότι η εταιρεία, της οποίας η επωνυμία «Fino fish» φαινόταν σε φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο από 26-02-2016 Δελτίο Τύπου, δε σχετίζεται με τη συγκεκριμένη υπόθεση. 
 
Οι έρευνες συνεχίζονται και εξελίξεις θα αναφερθούν με νεότερο δελτίο τύπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.