.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Προκρ.Euro: Ελλάδα-Ουκρανία 1-3, 90' η Γεωργίου

Η Εθνική Ελλάδος ηττήθηκε σήμερα από την Ουκρανία, με την Γεωργίου να αγωνίζεται σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Η διεθνής παίκτρια δήλωσε στο thesprotiaball: "Ελπίδες υπάρχουν αλλά τα πράγματα δυσκολεύουν καθώς οι τρεις επόμενοι αγώνες είναι εκτός έδρας. Πάντως εμείς θα προσπαθήσουμε για τη 2η θέση που επίσης δίνει την πρόκριση. Επίσης  είναι στην Εθνική και η Χαρά Δημητρίου η οποία
δεν αγωνίστηκε σήμερα και είναι βασικό στέλεχος της Εθνικής Γυναικών. Τα συναισθήματά μου σήμερα ήταν ανάμικτα, από τη μια χαρά που αγωνίστηκα στην βασική ενδεκάδα κι από την άλλη στενοχώρια λόγω της ήττας"


Ρεπορτάζ από epo.gr: Την ήττα με σκορ 1-3 από την αντίστοιχη της Ουκρανίας γνώρισε η Εθνική Γυναικών στο δημοτικό γυμναστήριο Αχαρνών, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2017.

Πριν από την έναρξη του αγώνα η αρχηγός της Εθνικής Γυναικών Ναταλία Χατζηγιαννίδου τιμήθηκε από την UEFA και την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, καθώς συμπλήρωσε 140 διεθνείς συμμετοχές, τις περισσότερες από κάθε άλλη ή άλλον διεθνή στην Ελλάδα, αφού ξεπέρασε το ρεκόρ του Γιώργου Καραγκούνη, που ήταν 139 αγώνες.

Η Ουκρανία άνοιξε πρώτη το σκορ στο 31ο λεπτό με πέναλτι που εκτέλεσε η Απανασένκο (ανατροπή της Κοζιρένκο από την Πελετίδου), αλλά η Εθνική βρήκε τον τρόπο να ξαναμπεί στο παιχνίδι με το αυτογκόλ της Κράβετς στο 64ο λεπτό (σέντρα της Παπαδοπούλου), που προσπάθησε να διώξει μπροστά από την Κόγγουλη, αλλά η προβολή της έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Ωστόσο, οι φιλοξενούμενες βρήκαν άμεση απάντηση στο 1-1, μόλις τέσσερα λεπτά αργότερα (68') όταν η Κολίνινα μπήκε σφήνα στην ελληνική άμυνα,  η οποία επέδειξε στιγμιαία ολιγωρία, βρέθηκε απέναντι στην Πελετίδου και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-2. Το τρίτο γκολ για την Ουκρανία πέτυχε με πλασέ σε άδεια εστία η Μπποιτσένκο στο 80ο λεπτό, εκμεταλλευόμενη το γεγονός ότι οι διεθνείς μας πίεζαν για την ισοφάριση και είχαν αφήσει κενούς χώρους στην άμυνα (πάσα από την Καλίνινα)

ΕΛΛΑΔΑ (Δημοσθένης Κάβουρας): Πελετίδου- Γεωργίου, Κυδωνάκη, Χατζηγιαννίδου, Βλασιάδου, Σιδηρά (57' Μωραΐτου), Κακαμπούκη (70' Ζέρβα), Παντελιάδου, Παπαδοπούλου, Νάτη (46' Μάρκου), Κόγγουλη.

ΟΥΚΡΑΝΙΑ (Βολόντιμιρ Ρέβα): Ζβάριτς- Μπασάνσκα, Φιλένκο, Πεκούρ, Μποϊτσένκο, Ρομανένκο, Αντρούστσακ, Απανασένκο (54' Χίμιτς), Βάσιλιουκ, Κοζιρένκο (61' Καλίνινα), Κράβετς.
Φωτογραφίες womensports.gr
πηγή  http://thesprotiaball.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.