.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Αποκλειστικό: Παραίτηση του προέδρου των Αμαζόνων Σωτήρη Περετζούκα

Μετά από 13 χρόνια στην ομάδα ο Σωτήρης Περετζούκας αποφάσισε να παραιτηθεί από την προεδρία των Αμαζόνων. Σκεφτόταν καιρό να παραιτηθεί και η καλή ποδοσφαιρικά χρονιά των Αμαζόνων ήταν
ένας λόγος για την παραίτηση καθώς θα αποχωρήσει από την ομάδα σε μια καλή της στιγμή. Ο ίδιος δεν έχει ανακοινώσει τίποτα ακόμα, ούτε στους στενούς του συνεργάτες και θα το κάνει μετά τον αγώνα της Κυριακής, με την επιστροφή της ομάδας.

2 σχόλια:

  1. Χαίρεται. Δημοσιογραφικό ολίσθημα περισσότερο από αποκλειστικότητα μου μοιάζει η αναγγελία της αποχώρησης του κ.Περετζούκα, που του στερεί τη δυνατότητα του να το πράξει στους στενούς συνεργάτες του και στην ομάδα του, με τον τρόπο που ο ίδιος επιθυμεί και του αρμόζει και συνάδει με το αθλητικό κλίμα μιας ομάδας που ακόμα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα.
    Το site σας ήταν πάντα κοντά στις "Αμαζόνες", προσδίδοντας στις προσπάθειές τους, την ενημέρωση και δημοσιοποίηση που χρειάζονταν. Τούτη τη φορά, αν δεν ήταν με την σύμφωνη γνώμη του πάντα καλοπροαίρετου Σωτήρη, το εσπευσμένο της δημοσιοποίησης, είναι μάλλον άστοχο.
    Καλή συνέχεια,
    με τιμή Κωστής Βορριάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα. Κύριε Κωστή Βορριά, ήταν απλά ένα πρωταπριλιάτικο ψέμα όπως γίνεται η "αποκατάσταση" της αλήθειας σε επόμενη ανάρτηση. Καλό μήνα.

    http://stepperiodiko.blogspot.gr/2016/04/blog-post_46.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.