.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Ημερίδα για εναλλακτικές καλλιέργειες και για καλλιέργεια λεβάντας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η ημερίδα με θέμα: "Η κρίση ως Δεύτερη ευκαιρία" όπου ο γεωπόνος Βασίλης Μουσελίμης ο οποίος αναφέρθηκε σε εναλλακτικές καλλιέργειες οι οποίες μπορούν να δώσουν επιχειρηματικές ευκαιρίες ενώ  η συζήτηση με τους θεατές εστιάστηκε και στην μέθοδο της φυσικής καλλιέργειας. Ο γεωπόνος απάντησε σε πολλές απορίες των θεατών. Στο δεύτερο μέρος η γεωπόνος Κελεσίδου Μαρία παρουσίασε την καλλιέργεια της Λεβάντας εξηγώντας όλες τις λεπτομέρειες από την προμήθεια των φυτών μέχρι την εμπορική διάθεση τους.
Στην ημερίδα συμμετείχαν και οι Πετρίδης Παναγιώτης και Μιλτιάδης Γονιάδης οι οποίοι παρουσίασαν την μέχρι τώρα δουλειά που έχουν κάνει με την Λεβάντα και τα προϊόντα τους. Δυστυχώς την ημερίδα την παρακολούθησαν λίγοι δημότες του δήμου Σουλίου και ελάχιστοι αγρότες. Ακόμα και σε ακαδημαϊκό επίπεδο θα ήταν καλό η αίθουσα να ήταν γεμάτη από αγρότες και φιλόδοξους αγρότες καθώς η γνώση είναι δύναμη.
Την ημερίδα παρακολούθησαν η δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραϊμη Μπότση η οποία απηύθυνε και χαιρετισμό,  ο αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας Νικόλας Κάτσιος ο οποίος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του δήμου Δημήτρης Σακαρέλης, ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Άρης Μαρέτας, ο αντιδήμαρχος Σταύρος Κωσταράς, ο πρόεδρος του ΤΟΕΒ Στέργιος Αναστασίου, δημοτικοί σύμβουλοι κ.α.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τον χαιρετισμό της δημάρχου Σουλίου και του αντιπεριφερειάρχη καθώς και φωτογραφίες από την εκδήλωση:

ΒΙΝΤΕΟ  



ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


















2 σχόλια:

  1. για να τα παρακολουθησει ο κοσμος αυτα,πρεπει να ξερει κιολας που και ποτε θα γινουν!Πρωτα πρεπει να ενημερωνεται ο κοσμος και μετα να γινονται!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τουλάχιστον το step είχε κάνει ανάρτηση την προηγούμενη εβδομάδα και επανελαβε την ανάρτηση μία μέρα πριν ( http://stepperiodiko.blogspot.gr/2015/06/blog-post_66.html)
    Επίσης σε πολλά σημεία του δήμου είχαν μπει αφίσες. Ευχαριστώ για το σχόλιο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.