.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Κατασχέσεις από ΟΑΕΕ στην Ηγουμενίτσα


Άνω κάτω έχει γίνει ο εμπορικός κόσμος της Ηγουμενίτσας, ο οποίος πέραν των καθημερινών προβλημάτων που έχει, καλείται τώρα να αντιμετωπίσει τα κατασχετήρια του ΟΑΕΕ.
Τα πρώτα ειδοποιητήρια ήδη έχουν φτάσει από το Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών για ληξηπρόθεσμα χρέη επιχειρήσεων και επαγγελματιών προς τον Οργανισμό και ήδη αυτό έχει σημάνει συναγερμό μεταξύ όλων….
Σύμφωνα με το ειδοποιητήριο οι οφειλέτες έχουν
περιθώριο 20 (!!!) ημερών να προβούν σε εξόφληση ποσών που ξεκινάνε από τις 5000 ευρώ και μπορεί να φτάνουν και στις 50000.
10325552_1457079551204401_3238589047503075389_nΗ εξέλιξη έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία στον εμπορικό κόσμο της περιοχής αφού θεωρείται πως η μεγάλη πλειοψηφία των καταστηματαρχών, την τελευταία 4ετία δεν καταφέρνει να πληρώσει τα ασφάλιστρα τα οποία φτάνουν ή και υπερβαίνουν το ποσό των 5000 ευρώ ετησίως.
Τα τρία πρώτα ειδοποιητήρια έφτασαν την Τετάρτη στην Ηγουμενίτσα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχουν προηγηθεί και δύο κατασχέσεις ακινήτων το προηγούμενο διάστημα.
Ήδη στη Θεσπρωτία υπάρχει και λειτουργεί Σύλλογος Ασφαλισμένων – Ανασφάλιστων ΟΑΕΕ ο οποίος έχει ήδη ξεκινήσει και δικαστική διεύρευνηση των περιπτώσεων αυτών, αλλά και υποβολή μαζικών αγωγών για την αναστολή των μέτρων είσπραξης. 
Περισσότερες πληροφορίες για το σύλλογο ανασφάλιστων στο κινητό 6947908225, κα. Χριστίνα Τζιοβάρα, ώρες καταστημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.