.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Ο οικονομικός απολογισμός του Λάμποβου για τον δήμο Σουλίου

Ο δήμος Σουλίου εξέδωσε ανακοίνωση για να ενημερώσει τους δημότες για τα οικονομικά αποτελέσματα του "Λάμποβου" από όπου προκύπτει ότι ο δήμος έβαλε καθαρά στο ταμείο του 193,071,32 Ευρώ. Η ανακοίνωση αναλυτικά είναι η εξής:
"Μετά και την οριστική επιβεβαίωση των οικονομικών στοιχείων από την οικονομική υπηρεσία του Δήμου Σουλίου, κάνουμε γνωστό τα τελικά δεδομένα (εισπράξεις - δαπάνες) του «ΛΑΜΠΟΒΟΥ» Παραμυθιάς που πραγματοποιήθηκε με ευθύνη και
διαχείριση της Δημοτικής Αρχής από 5 έως 12 Οκτωβρίου 2014, τα οποία κατά περίπτωση είναι:
1. Το γενικό σύνολο όλων των εσόδων που προέρχονται από μισθώσεις παραπηγμάτων στην εμποροπανήγυρη, δημοτικών χώρων, καθώς και του προαυλίου του Δημοτικού Σχολείου ...Βούλγαρη, για τη λειτουργία του Λούνα Παρκ και των ψυχαγωγικών παιχνιδιών, ανέρχεται σε 239.670,00 (διακόσιες τριάντα εννιά χιλιάδες εξακόσια εβδομήντα ευρώ).
2. Το γενικό σύνολο των εξόδων ανέρχεται στο ποσό των 46.598,68€ (σαράντα έξι χιλιάδων πεντακοσίων ενενήντα οκτώ ευρώ και εξήντα οκτώ λεπτών).
3. Τα καθαρά έσοδα που κατατέθηκαν, βεβαιώθηκαν και υπάρχουν στο Δήμο Σουλίου, είναι 193.071,32 (εκατόν ενενήντα τρεις χιλιάδες εβδομήντα ένα ευρώ και τριάντα δυο λεπτά)".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.