.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

Συνέχεια με νίκες για Σούλι Παραμυθιάς και Δόξα Γαρδικίου

Με νίκες συνέχισαν οι δύο ομάδες του δήμου Σουλίου καθώς η ομάδα της Παραμυθιάς κέρδισε με 1-6  εκτός έδρας το Λαδοχώρι και η Δόξα Γαρδικίου κέρδισε με 0-3, επίσης εκτός έδρας, την Πλαταριά.

Πλαταριά- Δόξα Γαρδικίου 0-3: Εντυπωσιακό ξεκίνημα
για τους πρωταθλητές, αφού μετά το 6-0 της πρεμιέρας, πέρασαν από το ξερό της Πλαταριάς, νικώντας με 0-3. Ο Τσίρης σκόραρε δις, ενώ το δεύτερο γκολ σημείωσε με πανέμορφο μακρινό σουτ ο Νεοφώτιστος. Η κάθε ομάδα είχε από μια αποβολή με δεύτερη κίτρινη (ο Σιώζης αποβλήθηκε από πλευράς Δόξας).
Λαδοχώρι- Σούλι Παραμυθιάς 1-6: Εξάρα για την Παραμυθιά, η οποία νίκησε με 6-1 (4-0 ημιχ.) το Λαδοχώρι στο γήπεδο της Μαζαρακίας.Από δύο τέρματα για τους Λάμπρου και Γιαννακό, ενώ ένα γκολ πέτυχαν οι Παπαγιάννης και Τσώλης. Αποβλήθηκε στο 80' ο Γιαννακός για το Σούλι. Για το Λαδοχώρι μέιωσε το σκορ ο Τσατσης.
Πέρδικα-Λαμπανίτσα 1-1: Τον πρώτο τους βαθμό πήραν Άρης και ΑΕΛ στο πρωτάθλημα. Σκόραρε για τους γηπεδούχους ο Δ.Καρίμαλης, ενώ για την ΑΕΛ σκόραρε στο ντεμπούτο του ο Μακρίδης.
Πηγή: http://www.thesprotiaball.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.