.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Ημερίδα του Εμπορικού - Επαγγελματικού συλλόγου Παραμυθιάς


Ο Εμπορο-επαγγελματικός σύλλογος Παραμυθιάς διοργανώνει ημερίδα με θέμα «Καλές Πρακτικές στους Τομείς Απασχόλησης και Επιχειρηματικότητας του Νομού Θεσπρωτίας», η οποία γίνεται στα πλαίσια της δράσης «Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση προσαρμοσμένων στις ανάγκες των Τοπικών Αγορών Εργασίας (ΤΟΠΣΑ)».
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εμπορο-επαγγελματικού συλλόγου είναι η εξής:



"ΕΜΠΟΡΟ -ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ
Τ.Κ.: 46 200
ΠΟΛΗ: ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6978778649 Παραμυθιά, 8-10-2014
Α.Π.: 476/8-10-2014
...
ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ -ΙΟΝΙΑ ΠΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ
Θέμα: Πρόσκληση στην Ημερίδα που διοργανώνει ο Εμπορικός -Επαγγελματικός Σύλλογος Παραμυθιάς, εταίρος της Αναπτυξιακής Σύμπραξης ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ -ΙΟΝΙΑ ΠΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ, ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ με θέμα: «Καλές Πρακτικές στους Τομείς Απασχόλησης και Επιχειρηματικότητας του Νομού Θεσπρωτίας».
Σας ενημερώνουμε ότι ο Εμπορικός -Επαγγελματικός Σύλλογος Παραμυθιάς, εταίρος της Αναπτυξιακής Σύμπραξης "ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ -ΙΟΝΙΑ ΠΥΛΗ " διοργανώνει Ημερίδα στα πλαίσια της δράσης 3.1, η οποία εντάσσεται στην πράξη με κωδ. ΟΠΣ: 380060 "ΙΟΝΙΑ ΠΥΛΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ, ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ" που υλοποιείται στο πλαίσιο της δράσης 7 «Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση προσαρμοσμένων στις ανάγκες των Τοπικών Αγορών Εργασίας (ΤΟΠΣΑ)».
Θέμα της ημερίδας: «Καλές Πρακτικές στους Τομείς Απασχόλησης και Επιχειρηματικότητας του Νομού Θεσπρωτίας».
Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 18:00 στην αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας στην Ηγουμενίτσα.
Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία.
Η Πρόεδρος
του Εμπορικού Συλλόγου Παραμυθιάς
Δαρούσου Ελένη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.