.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Τσικνοπέμπτη με τον Σύλλογο Γονέων & Φίλων Παιδιών με Αναπηρία «ΣΤΟΡΓΗ»

Ο Σύλλογος Γονέων & Φίλων Παιδιών με Αναπηρία  «ΣΤΟΡΓΗ»  διοργανώνει τον ετήσιο χορό του την Τσικνοπέμπτη 12 Φεβρουαρίου στο Κέντρο Αμφιθέατρο και μας προσκαλεί να τον τιμήσουμε και φυσικά να τον βοηθήσουμε!!!

Ο Σύλλογος Γονέων & Φίλων Παιδιών με Αναπηρία  «ΣΤΟΡΓΗ»  δραστηριοποιείται στο Ν. Θεσπρωτίας από το έτος 1992.
Σκοπός του Συλλόγου «ΣΤΟΡΓΗ» είναι η ομαλή ένταξη των
παιδιών με Αναπηρία  στην κοινωνία.
Από το έτος 1992 έως και σήμερα ο Σύλλογος ενισχύει όλες τις δομές του Νομού (Ειδικό Νηπιαγωγείο, Ειδικό Δημοτικό, ΕΕΕΕΚ Παραμυθιάς και ΚδαπμεΑ «Εργαστήρι») όπου απασχολούν  και επιμορφώνουν παιδιά που πάσχουν από νοητική και κινητική στέρηση, σύνδρομο Down και άλλες ψυχικές ή σωματικές αναπηρίες.
Όπως λέει η πρόεδρος του συλλόγου Νίκου Σοφία στο περιοδικό Step "Τον περασμένο Δεκέμβριο στα πλαίσια εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία ο Σύλλογος μας σε συνεργασία με το ΕΕΕΕΚ Παραμυθιάς και το ΚδαπμεΑ «Εργαστήρι» και με τη στήριξη του εμπορικού κόσμου της Ηγουμενίτσας πραγματοποιήσαμε μια φωτογράφιση μόδας με τα ίδια τα παιδιά μας. Το αποτέλεσμα της φωτογράφησης αποτυπώθηκε στα ημερολόγια της Στοργής που συνεχίζουν να πωλούνται με μεγάλη επιτυχία". Και συνεχίζει η πρόεδρος, "Αποτέλεσμα της υπέροχης δουλειάς των παιδιών με αναπηρία ήταν και η φιλοξενία τους στο στούντιο της δημοφιλούς εκπομπής του ΑΝΤ1 Ράδιο Αρβύλα.

Όνειρο του Συλλόγου μας είναι κάποια στιγμή να καταφέρουμε να αποκτήσουμε το δικό μας σπίτι της «Στοργής» όπου τα παιδιά μας θα μπορούν να ζουν και να λειτουργούν αυτόνομα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.