.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Ατύχημα με 11 τραυματίες στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας

Εκατόν ογδόντα επτά επιβάτες, 35 ΙΧ, τρία φορτηγά και τρία λεωφορεία επέβαιναν στο φέρρυ μπόουτ «Ανω Χώρα 2» που προσέκρουσε στις 10.45 το πρωί κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 11 άτομα, μεταξύ των οποίων και έξι παιδιά, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Το Λιμενικό Σώμα αναφέρει ότι
ζημιές υπέστησαν τα οχήματα που βρίσκονταν στον προβλήτα του λιμανιού και οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο πιθανότατα κάποιο μηχανικό πρόβλημα στον καταπέλτη.

Στο νοσοκομείο Φιλιατών μεταφέρθηκαν, μετά από το ατύχημα στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, μια καθηγήτρια και δυο μαθητές για προληπτικούς λόγους. 

Τόσο οι μαθητές, όσο και η καθηγήτρια φέρουν εκδορές και αρχικά είχαν μεταφερθεί μαζί με τους υπόλοιπους τραυματίες στο Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας.

Συνολικά, επτά μαθητές και δυο καθηγητές από το Β' Λυκείο Κέρκυρας επέβαιναν στο πλοίο «Ανω Χώρα 2», καθώς ταξίδευαν για τη σχολική τους εκδρομή στη Θεσσαλονίκη.

Όπως σημειώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διευθυντής του Β' Λυκείου Κέρκυρας, μπορεί να προκλήθηκε αναστάτωση αλλά δεν υπάρχει κάποιο σοβαρό περιστατικό που να δημιουργεί ανησυχία.
 
Άμεσα αναμένεται -κατόπιν συνεννόησης και με τη δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Κέρκυρας- να αποφασισθεί εάν τα παιδιά θα συνεχίσουν ή όχι το ταξίδι προς Θεσσαλονίκη.

Πηγη: http://www.real.gr/ από 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.