.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Πρωταθλητής Ευρώπης ο Δονάτος Γιαννόπουλος του Θύαμι Καστρίου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ποδοσφαιριστής του Θύαμι Καστρίου, Δονάτος Γιαννόπουλος, κατέκτησε μαζί με την Ελληνική ομάδα Κωφών το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα για 2η συνεχόμενη χρονιά.
Το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα και μάλιστα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κατέκτησε ο Παναθλητικός Όμιλος Κωφών (ΠΟΚ) της Αθήνας και ελπίζει να τριτώσει του χρόνου στη Δανία!
Με περίσσευμα ψυχής, πολλή προσπάθεια και
αγωνιστική διάθεση η ομάδα των κωφών δούλεψε όλη τη χρονιά, παρά το γεγονός ότι είχε να αντιμετωπίσει πολλές πρακτικές αντιξοότητες και τελικά νίκησε στην Τουρκία την Globen Sport Aarhus και στέφθηκε πρωταθλήτρια.
Η ομάδα κλήθηκε να ξεπεράσει πολλές δυσκολίες ωστόσο, όπως τόνισε ο πρόεδρος του Παναθλητικού Ομίλου Κωφών, Κώστας Γαργάλης , εδώ και πολλούς μήνες, είχε την αρωγή της αναπληρώτριας υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά και έτσι τελικά κατέστη δυνατή η μετάβαση της ομάδας στην Τουρκία.
Ο αγώνας στην κανονική διάρκεια έληξε 1-1 (σκόρερ ο Hossam) αποτέλεσμα το οποίο δεν άλλαξε στην παράταση. Στην διαδικασία των πέναλτι ο τερματοφύλακας της ελληνικής ομάδας, Πάρης Στογιαννίδη,ς απέκρουσε το τρίτο πέναλτι. Πρώτος σκόρερ του VIII DEAF CHAMPIONS LEAUGE αναδείχθηκε ο παίκτης της ελληνικής ομάδας Hossam με 8 γκολ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρυσι ο ΠΟΚ στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης στη Σερβία.  Η ομάδα του ΠΟΚ επέστρεψε σήμερα Κυριακή 26 Απριλίου 2015 στην Αθήνα και έτυχε πολύ θερμής υποδοχής
Κώστας Γαργάλης: Όλη τη χρονιά μας στήριξε η Έλενα Κουντουρά. «Κοντά μας ήταν όλη τη χρονιά και ειδικότερα όλους τους τελευταίους μήνες στάθηκε η υπουργός η κα Έλενα Κουντουρά» τόνισε ο πρόεδρος του Παναθλητικού Ομίλου Κωφών , Κώστας Γαργάλης. «Πιστέψαμε ότι μπορούμε να παραμείνουμε στην κορυφή , το θέλαμε και το καταφέραμε» πρόσθεσε.

Πηγή: http://www.sportsnow.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.