.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

Με επιτυχία έγιναν τα 4α ΓΙΤΑΝΕΙΑ


Την Κυριακή 31 Μαΐου διεξήχθησαν τα 4α ΓΙΤΑΝΕΙΑ που διοργάνωσε ο ΓΣ ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ και τον Δήμο Ηγουμενίτσας .Στους αγώνες που παρακολούθησαν πολλοί θεατές (κατάμεστες κερκίδες) υπήρχε η συμμετοχή 500 αθλητών και αθλητριών από 15 συλλόγους συνολικά .Σημειώθηκαν πάρα πολλές αξιόλογες επιδόσεις από τους αθλητές και τις αθλήτριες .
Στον αγώνα παρευρέθηκε η Ολυμπιονίκης Πηγή Δεβετζή που ήταν επίσημη προσκεκλημένη του συλλόγου  η οποία τιμήθηκε από τον πρόεδρο του ΓΣ ΠΡΩΤΕΑ κ Τζοβάρα Λάμπρο για την προσφορά της στον αθλητισμό .
Στους αγώνες παρευρέθηκαν οι βουλευτές του νομού μας κ Κάτσης Μ και κ .Γιόγιακας Β , ο δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ Λώλος Ι και πολλοί άλλοι επίσημοι .
Ιδιαίτερη αξία έχει η
παρουσία του κόσμου που χειροκρότησαν τις προσπάθειες όλων αθλητών και ιδιαιτέρως των αθλητών -τριων της Ακαδημίας του συλλόγου. Την απονομή των μεταλλίων έκανε η Πηγή Δεβετζή .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.