.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

Καθαρισμός και σήμανση μονοπατιού στην Ελαταριά

Ο εκπολιτιστικός σύλλογος Ελαταριάς "Η Λαμπανίτσα" έπιασε κιόλας δουλειά!!!! Την Κυριακή που μας έρχεται προσκαλεί τους κατοίκους να καθαρίσουν και να βάλουν σήμανση στο μονοπάτι από το χωριό στο Λιβάδι.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου:
 
Πριν ακόμα ξημερώσει οι προγονοί μας κινούσαν απ' το Χωριό για το Λιβάδι. Από τη εκκλησία της Παναγίας, στο Χαλίκι κάτω από το Γλυστερό της Κίτσως, και μέσα από τα μεγάλα έλατα έφταναν στο Σέλωμα του Γιωργάκη Μάρκου. Από κει αγνάντευαν το Λιβάδι και τα χωράφια τους.
Την Κυριακή 7/6/2015 και ώρα 09:00 το πρωί καθαρίζουμε και βάζουμε σήμανση σε αυτό Μονοπάτι ακολουθώντας τα βήματα των προγόνων μας. Αυτό το μονοπάτι τότε ήταν ο δρόμος για να καλλιεργήσουν και συγκεντρώσουν τα απαραίτητα αγαθά, αυτό το ίδιο μονοπάτι θα είναι ο «δρόμος» για την γενιά μας για να ξαναδώσουμε πνοή στο Χωριό μας. 

Χώρος συνάντησης στη βρύση του Χωριού κάτω από την Εκκλησία της Παναγίας. 


ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΕΛΑΤΑΡΙΑΣ 
“Η ΛΑΜΠΑΝΙΤΣΑ”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.