.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Με κτηνιατρική συνταγή και με έξοδα των κτηνοτρόφων τα εμβόλια κατά του καταρροϊκού πυρετού.

Μόνο με κτηνιατρική συνταγή θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι κτηνοτρόφοι να προμηθεύονται τα εμβόλια κατά του καταρροϊκού πυρετού σύμφωνα με την εγκύκλιο που εξέδωσε και απέστειλε προς όλες τις Περιφερειακές Διευθύνσεις της χώρας το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Όπως τονίζεται στην εγκύκλιο του Υπουργείου από τον Μάιο του 2014 έως το τέλος του έτους καταγράφηκαν σε όλη την χώρα 3.000 κρούσματα της νόσου.
Λαμβάνοντας υπόψη όλες τις παραμέτρους, αλλά και τις
καταγγελίες για πιθανή μη νόμιμη χρήση αγνώστου προέλευσης «εμβολίων» με πιθανές σοβαρότατες παρενέργειες αποφασίστηκε να καταστεί δυνατός ο εθελοντικός εμβολιασμός των μηρυκαστικών της χώρας, αποκλειστικά με αδρανοποιημένα εμβόλια κατά του Καταρροϊκού Πυρετού οροτύπου 4, κατά επιλογήν των κτηνοτρόφων, οι οποίοι θα καλύπτουν οι ίδιοι τόσο το κόστος αγοράς όσο και το κόστος εφαρμογής (αμοιβή κτηνιάτρου) των εμβολίων.
Ο καταρροϊκός πυρετός πέρσι να θυμίσουμε πέρσι προκάλεσε μεγάλα προβλήματα στους κτηνοτρόφους της Ηπείρου -και ειδικότερα της Πρέβεζας- προκαλώντας σοβαρές απώλειες στο ζωικό κεφάλαιο. Ωστόσο το κόστος του εμβολίου (το οποίο κυμαίνεται από 1 εως 1,5 ευρώ) αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για πολλούς κτηνοτρόφους, οι οποίοι όπως τονίζουν δεν έχουν την δυνατότητα κάθε χρόνο να πραγματοποιούν την συγκεκριμένη δαπάνη όσο κι ανήσυχοι αν είναι για την εμφάνιση της νόσου και την φετινή περίοδο .
Πηγή http://www.fanaripress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.