.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

Καλοκαιρινές εκδηλώσεις Αδελφότης Γαρδικίου Φιλιατών 2015

Κατά την τελευταία συνέλευση της Αδελφότητας, αποφασίστηκε να οργανωθούν οι παρακάτω εκδηλώσεις στο χωριό μας για το καλοκαίρι του 2015.
- Σάββατο 25 Ιουλίου πρωί: Θεία Λειτουργία και αρτοκλασία στην Παναγία (Ζωοδόχος Πηγή).
-Σάββατο 25 Ιουλίου βράδυ: πανηγύρι στην Αγία Παρασκευή με την παραδοσιακή ορχήστρα του Λευτέρη Γκιόκα και του Γιώργου Κούρτη. Χορός ελεύθερος. Κατά την διάρκεια του πανηγυριού η Αδελφότητα θα βραβεύσει τον αείμνηστο πρώην πρόεδρο της, Βασίλειο Καραπάνο.
-Κυριακή 26 Ιουλίου πρωί: Θεία Λειτουργία στον
Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής και επιμνημόσυνη δέηση για τους συγχωριανούς που έφυγαν από την ζωή τον τελευταίο χρόνο. Στην συνέχεια θα ακολουθήσει αρτοκλασία και θα προσφερθούν δωρεάν από την Αδελφότητα καφές & αναψυκτικά στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας.
-Κυριακή 23 Αυγούστου πρωί: Θεία Λειτουργία και αρτοκλασία στον Ιερό Ναό της Παναγίας.
-Κυριακή 23 Αυγούστου βράδυ: Πανηγύρι στην Λέκουφα με την παραδοσιακή ορχήστρα του Λευτέρη Γκιόκα και του Γιώργου Κούρτη. Χορός ελεύθερος.
Επιπλέον, για τον Αύγουστο έχουν προγραμματιστεί Θεία Λειτουργία στον πρόσφατα ανακαινισμένο Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου καθώς και αθλητικές δραστηριότητες για όλα τα παιδιά του χωριού. Οι τελικές ημερομηνίες θα ανακοινωθούν σύντομα.
Καλή μας αντάμωση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.