.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

Εκδήλωση του Ναυταθλητικού Ομίλου Ηγουμενίτσας για τα 20 Χρόνια

Μια συγκινητική και νοσταλγική συνάντηση έλαβε χώρα χθες το βράδυ σε νυχτερινό μαγαζί (envy) στην πόλη μας από παλαίμαχους αθλητές του Ναυταθλητικού Ομίλου Ηγουμενίτσας.
Στον χώρο παρευρέθηκαν παλιοί αλλά και τωρινοί αθλητές του ομίλου για να γιορτάσουν τα 20 χρόνια παρουσίας του στην αθλητική ζωή του τόπου μας.
Κατά τη διάρκεια της γιορτής προβάλλονταν διαφάνειες και
βίντεο με φωτογραφίες από παλαιότερες διακρίσεις των αθλητών.
Πέρα από τους αθλητές που μετά από χρόνια έβλεπαν συναθλητές τους και μέλη των πληρωμάτων τους να έχουν μεγαλώσει και να έχουν φτιάξει τις ζωές τους, την εκδήλωση τίμησαν όλοι οι προπονητές που διετέλεσαν στον όμιλο,καθώς και παλιά και νέα διοικητικά μέλη. Σημαντική ήταν και η παρουσία των αόρατων βοηθών των αθλητών,των γονιών τους.
Για να γιορταστούν σωστά τα γενέθλια του ομίλου, σβήστηκαν κεράκια σε τούρτα από τον «μπαμπά»,Κώστα Κιτσάτη, και τη » μαμά» του ομίλου Αλεξάνδρα Τσιάβου,εκπρόσωποι ο καθένας της προπονητικής ομάδας και των αθλητών.
Στο reunion παρευρέθηκαν ο βουλευτής Θεσπρωτίας κ.Γιόγιακας και ο δήμαρχος κ. Λώλος.
Για την ιστορία, Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Ηγουμενίτσας ιδρύθηκε το 1995 και έκτοτε μας έχει χαρίσει αρκετές νίκες σε διασυλλογικά, πανελλήνια, βαλκανικά, ευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα, με σημαντικότερη στιγμή την κατάκτηση του χάλκινου ολυμπιακού μεταλλίου από την αθλήτριά του Αλ. Τσιάβου.
δνα3
Όλοι οι προπονητές του ομίλου Κιτσάτης, Ιωάννου, Μπρέστα , Κοτσινής
δναοη5δναη1δναη2δναοη4

πηγη http://thesprotianow.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.