.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

Αναστάτωση στον Παντοκράτορα Πρέβεζας προκλήθηκε από άτομο σε κακή ψυχολογική κατάσταση

Την κινητοποίηση του Λιμενικού Σώματος, της Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ προκάλεσε στις 8 το βράδυ της Τετάρτης, ένα περιστατικό ιδιαιτέρως ευαίσθητο. Ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία βρισκόταν σε κάκιστη ψυχολογική κατάσταση (σχεδόν σε αμόκ), σε κοντινή απόσταση από την παραλία του Παντοκράτορα απειλούσε πως θα αυτοκτονήσει.
Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αρχές ασφαλείας και
για αρκετή ώρα, άνδρας του λιμενικού σώματος προσπαθούσε να την πείσει να τον ακολουθήσει και να μεταφερθούν με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας.
IMG 0268
Έπειτα από 30 περίπου λεπτά η γυναίκα οδηγήθηκε στον πεζόδρομο πάνω από την παραλία του Παντοκράτορα, με τη συνοδεία του λιμενικού, ωστόσο αρνήθηκε να μπει στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και κατευθύνθηκε προς την οδό Παντοκράτορος. Ένας αστυνομικός προσπάθησε να τη συγκρατήσει, ωστόσο εκείνη του φώναζε εντόνως, λέγοντάς του να την αφήσει.
Οι άνδρες του ΕΚΑΒ την έπεισαν τελικώς να ανέβει στο ασθενοφόρο και μεταφέρθηκαν στο ΓΝ Πρέβεζας.
Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ η γυναίκα αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

πηγη http://www.atpreveza.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.