.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

Ο ΠΑΣ Αχέρων φιλικό 3-1 επί του Θεσπρωτού στην Ηγουμενίτσα

Πραγματοποιώντας καλύτερη εμφάνιση στην επανάληψη, ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου νίκησε με 3-1 τον Θεσπρωτό στην Ηγουμενίτσα στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι και έδειξε πολύ καλά στοιχεία.
Οι δύο προπονητές,  του Θεσπρωτού Γιώργος Λαδιάς και του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου Νίκος Βέκιος, χρησιμοποίησαν όλους τους παίκτες που είχαν στη διάθεσή τους και έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα για τη συνέχεια της προετοιμασίας.
Το πρώτο μέρος ήταν μοιρασμένο και χωρίς πολλές φάσεις, έτσι το
σφύριγμα του διαιτητή έστειλε τις ομάδες στα αποδυτήρια με λευκό σκορ.  Το δεύτερο μέρος ήταν λίγο πιο γεμάτο με ευκαιρίες.

Ο ΠΑΣ Αχέρων προηγήθηκε
στο σκορ στο 61΄ με σουτ του Ντέτσικα έξω από την μεγάλη περιοχή, όμως ο Μώκος ισοφάρισε στο 72΄ σε 1-1 με κεφαλιά. Οι Σιώρος και Βασίλης Κωνσταντίνου έκαναν το 1-2 και 1-3 αντίστοιχα.
Διαιτητής ο κ. Τσιάκος με βοηθούς τους Αθανασίου και Ζωγράφο
Θεσπρωτός (Γιώργος Λαδιάς): Κωνσταντάκος, Πανταζής Π., Μηνάς, Μήτσης, Σουκρίογλου, Λεοντίου, Μώκος, Τζερεμές, Ντούνης, Ντόκος, Μπίκας.
Έπαιξαν και οι: Γκορτζής, Σιζέρ, Σαλταπίδας, Καρύδης, Ηλίας, Πασχάλης, Μητσέλος, Πανταζής Χ., Τρακάκης.
ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου (Νίκος Βέκιος): Πάντος, Μυρτάϊ, Μπάκας, Πάνος, Κουμπής, Θεοδωράκης, Ντέτσικας, Λουκούμης, Κωνσταντίνου Β., Βασιλείου, Τσομπάϊ. 
Έπαιξαν και οι: Καραπιπέρης, Σιώρος, Κωνσταντίνου Ε., Πάσχος, Τσεβίτ, Παππάς.

πηγη http://www.sportsnow.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.