.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Συγχαρητήριο μήνυμα της Δημάρχου Σουλίου για τους επιτυχόντες στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Στο συγχαρητήριο μήνυμα της για τους επιτυχόντες στην τριτοβάθμια εκπαίδευση η δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραΐμη Μπότση αναφέρει: "Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των πανελληνίων εξετάσεων εύχομαι θερμά συγχαρητήρια στους επιτυχόντες για την εισαγωγή σε εκπαιδευτικά ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.
Με μακροχρόνια και κοπιαστική προσπάθεια πέτυχαν το στόχο τους. Εύχομαι υγεία και δύναμη ώστε να
αξιοποιήσουν με τον καλύτερο τρόπο τους νέους ορίζοντες και τη νέα πορεία για την επαγγελματική τους ανέλιξη και σταδιοδρομία. Tα χρόνια τους να είναι παραγωγικά ως προς την επιστήμη, την ολοκλήρωση της προσωπικότητας και προς όφελος της κοινωνίας γενικότερα.
Συγχαίρω επίσης τους γονείς και κηδεμόνες για το μεγάλο αγώνα υποστήριξης που προσέφεραν, συμπαραστεκόμενοι ηθικά και υλικά, καθώς και τους εκπαιδευτικούς για τη συμβολή τους στην επιτυχία.

Για όσους δεν τα κατάφεραν ή δεν πέτυχαν εισαγωγή σε σχολή της επιλογής τους, παροτρύνω να συνεχίσουν με θάρρος και υπομονή εξάλλου: «στη ζωή νικητές δεν είναι οι αήττητοι αλλά οι απτόητοι»"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.