.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Κατέκτησε για 2η συνεχόμενη χρονιά το Super Cup ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου

O πρωταθλητής της Α ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας 2014-2014 ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου κατέκτησε σήμερα 6/9/2015 το Super Cup της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας και στέφθηκε κυπελλούχος στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας << Αθανασία Τσουμελέκα>> αφού επικράτησε στην παράταση με σκορ 2-1 με σκορ του Μακρυγιάννη της κυπελλούχου 2014-2015 ομάδας του Θρίαμβου Λούρου.
Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε καλά πατήματα και για τις δυο ομάδες με τους παίχτες της ομάδας του Θρίαμβου να παρουσιάζουν σαφώς μια καλύτερη αγωνιστική εικόνα, σε ένα αρκετά όμως ισορροπημένο παιχνίδι με δυνατά μαρκαρίσματα.
Ο Ντέτσικας με την είσοδο του στις αρχές του δεύτερου ημίχρονο άνοιξε και το σκορ για
την ομάδα του Αχέρων Καναλακίου  μόλις στο 50΄ με πλασέ, αλλά η αντίδραση των παιχτών του Λούρου ήταν αστραπιαία αφού μόλις  ένα λεπτό αργότερα (51΄) ο Φέκκας με τον ίδιο τρόπο κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Η ομάδα του Βέκιου μετά την είσοδο των νεοαποκτηθέντων παιχτών του, του Μακρυγιάννη στο 69ο λεπτό και του Μάρκου στο 71ο λεπτό ανέβασε ρυθμούς και πίεσε για τη νίκη στο τέλος του αγώνα χωρίς όμως αποτέλεσμα με τον αγώνα να οδηγείται στην παράταση.
Με γκολ του Μακρυγιάννη στο 1ο ημίχρονο της παράτασης και συγκεκριμένα στο 97ο λεπτό η ομάδα του Βέκιου πήρε προβάδισμα με το σκορ να διαμορφώνεται στο 2-1. Οι παίχτες του Καναλακίου ανέβασαν ρυθμούς και είχαν κλασικές ευκαιρίες σε όλη την παράταση  και μάλιστα θα μπορούσαν να φτάσουν και σε ένα τρίτο τέρμα, καθώς είχαν μία σημαντική φάση με τον Λουκούμη στο 115ο λεπτό και δοκάρι με τον Σιώρο στο 118ο λεπτό, με τους παίχτες του Λούρου να φαίνονται κουρασμένοι και να μην μπορούν να αντιδράσουν.
Διαιτητής: Σπυράκος
Βοηθοί: Μπάρκας-Λαζάρης
Τέταρτος διαιτητής: Παπαδόπουλος
Θρίαμβος Λούρου ( Κώνστας): Μήτσιος, Κοντογεώργος, Λιόντος, Τζιάκος, Λέτσος, Κόκκαλης (70΄ Ζάχος), Κολιός (85΄ Σίσκας), Ντόντης, Ζάκκας, Ναστούλης, Φέκκας (69΄ Σάκκος).
ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου (Βέκιος): Πάντος, Λαγός (71΄ Μάρκος), Κουμπής, Μπάκας, Πάνος, Θεοδωράκης, Σιώρος, Κωνσταντίνου Ε. (46΄ Ντέτσικας), Βασιλείου (69΄ Μακρυγιάννης), Λουκούμης, Κωνσταντίνου Β.
Πηγη http://www.prevezatoday.gr/



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.