.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

Κατάθεση αιτήσεων για λειτουργία Εμποροπανήγυρης Δ.Κ Παραμυθιάς ( Λαμπόβου), έτους 2015

Η Δήμαρχος Σουλίου κάνει γνωστό ότι, ο Δήμος Σουλίου, σε συνέχεια της αρίθμ.117/2015 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σουλίου περί: *Έγκριση κανονιστικής απόφασης χρήσης και λειτουργίας Εμποροπανήγυρης Δ.Κ Παραμυθιάς (Λαμπόβου), έτους 2015*
) 1.- Η παραδοσιακή εμποροπανήγυρη για το έτος 2015, διάρκειας επτά (7) ημερών σύμφωνα με το Νόμο 2323/1995 άρθρο 2 παράγραφο 1, όπως τροποποιήθηκε με τον Νόμο 3377/2005, Νόμο 3577/2007 και τον Νόμο 3769/2009 θα διεξαχθεί στο Δήμο Σουλίου το χρονικό διάστημα από 04 μέχρι 11 Οκτωβρίου 2015. Ο χώρος που θα διατεθεί για τη λειτουργία της εμποροπανήγυρης θα είναι αυτός που διατέθηκε και κατά την περσινή διοργάνωση, στη θέση «ΓΑΛΑΤΑ» καθώς και
ο αύλειος χώρος του πρώην Δημοτικού Σχολείου Παραμυθιάς. Θα αναπτυχθούν τετρακόσια τριάντα δύο (432) παραπήγματα διαστάσεων 3χ3 τ. μ. (9 τετραγωνικά μέτρα). Από αυτά είκοσι πέντε (25) παραπήγματα διαστάσεων 3χ3 (9 τ. μ.) θα διατεθούν για δύο (2) οβελιστήρια. Δώδεκα ( 12 ) παραπήγματα διαστάσεων 3χ3 (9 τ. μ.) θα διατεθούν για έξι (6) συνολικά χαλβαδοπωλεία (πώληση χαλβά) και θα διατεθούν με κλήρωση. Είκοσι (20) παραπήγματα θα παραμείνουν για λογαριασμό του Δήμου Σουλίου. (Τιμή για κάθε ένα (1) οβελιστήριο το ποσό των 6.000,00 ΕΥΡΩ. Τιμή για κάθε ένα (1) χαλβαδοπωλείο 1.500,00 ΕΥΡΩ). Στην κληρωτίδα θα μπουν τριακόσια είκοσι ένα (321) παραπήγματα, με διαστάσεις καθενός εξ’ αυτών 3 χ 3 μέτρων (9 τ. μ.), ( 40 παραπήγματα από το τμήμα Β΄ και 281 παραπήγματα από το τμήμα Γ΄),όπως τα ανωτέρω απεικονίζονται στο συνημμένο σκαρίφημα, το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι στης παρούσας. Το Λούνα Παρκ θα τοποθετηθεί στον αύλειο χώρο του πρώην Δημοτικού Σχολείου Παραμυθιάς.
Ειδικότερα η εμποροπανήγυρη θα διενεργηθεί στα τμήματα των δημοτικών δρόμων Κ. Καραμανλή (από τα γραφεία του παλαιού Δημαρχείου) έως τα ΚΤΕΛ και από τη διακλάδωση Κ. Καραμανλή με την οδό Αγίου Δονάτου, έως ιδιοκτησία του κ. Χρήστου Τάτση, καθώς και στην τοποθεσία Ζαβάγκαλι. Δύναται να τροποποιηθεί το τελικό σχέδιο των εγκαταστάσεων με προσθαφαίρεση παραπηγμάτων είτε με την δημιουργία βοηθητικών χώρων αν αυτό κριθεί αναγκαίο από τον εξουσιοδοτημένο προς αυτό Δήμαρχο και αν αυτό βοηθάει στην καλύτερη λειτουργικότητα του χώρου.
Ο χώρος της φετινής εμποροπανήγυρης θα αποτελείται από τρία τμήματα:
α) Το τμήμα Α΄, ξεκινάει από το παλιό Δημαρχείο Παραμυθιάς μέχρι και την οικία Δημήτριου Τσίλη, στο δεξιό μέρος του δρόμου και θέσεις από τον αριθμό 1 έως 56. Οι θέσεις αυτές (παραπήγματα), θα είναι ανοιχτού τύπου και θα δοθούν με το τρέχον μέτρο, στην τιμή των 80,00 ευρώ ανά τρέχον μέτρο.
Μετά το τμήμα Α΄ θα τοποθετηθούν αυτοκινούμενα.
β)Τμήμα Β΄, ξεκινάει λίγο μετά την οικία Κοσιώρη , έως τα οβελιστήρια και θέσεις ( παραπήγματα ) από 1 έως 46. Θα κατασκευαστούν παραπήγματα και στην αριστερή πλευρά του δρόμου και σε συνδυασμό με τα παραπήγματα της δεξιάς πλευράς θα είναι κλειστού τύπου στην τιμή των 350,00 ευρώ η θέση ( παράπηγμα).
γ) Τμήμα Γ΄ ξεκινάει μετά τα οβελιστήρια έως οικία Χρήστου Τάτση και θέσεις ( παραπήγματα ) από 1 έως 305. Θα κατασκευαστούν παραπήγματα και στην αριστερή πλευρά του δρόμου και σε συνδυασμό με τα παραπήγματα της δεξιάς πλευράς θα είναι κλειστού τύπου στην τιμή των 650,00 ευρώ η θέση (παράπηγμα).
β.)Οι αιτήσεις συμμετοχής των ενδιαφερόμενων για την Εμποροπανήγυρη Δ.Κ Παραμυθιάς (Λαμπόβου), έτους 2015* θα υποβληθούν στο γραφείο Πρωτοκόλλου του Δήμου από 1/9/2015 μέχρι 21/9/2015 , και θα πρέπει να συνοδεύονται με τα παρακάτω απαραίτητα δικαιολογητικά .

Αστυνομικό δελτίο ταυτότητας ή επικυρωμένο φωτοαντίγραφο της άδειας παραμονής (για τους αλλοδαπούς).
  • Ανεξάρτητη οικονομική δραστηριότητα (για τους αλλοδαπούς)
  • Ταμειακή απόδειξη έτους 2015.
  • Έναρξη από την εφορεία.
  • Βεβαίωση εγγραφής ασφαλιστικού φορέα.
  • Βιβλιάριο υγείας για όσους πωλούν είδη τροφίμων.
  • Υπεύθυνη δήλωση για κατοχή πυροσβεστήρα.
  • Υπεύθυνη δήλωση ότι ο αιτών αποδέχεται τα όσα αναφέρονται στην παράγραφο 14 του παρόντος κανονισμού.
        Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται είτε ατομικά από τον ενδιαφερόμενο, είτε με εξουσιοδότηση προσώπου, θεωρημένη από Κ. Ε. Π. ή άλλη δημόσια αρχή.
Επιπλέον στην αίτησή τους οι ενδιαφερόμενοι, θα πρέπει να αναφέρουν, το τμήμα στο οποίο αιτούνται θέση.
        Η μή κατάθεση δικαιολογητικών επισύρει αποκλεισμό της αίτησης.
Οι συμμετέχοντες δεν πρέπει να έχουν οικονομικές εκκρεμότητες με τον Δήμο σύμφωνα με όσα στο άρθρο 285 του ν.3463/2006 αναλυτικά αναφέρονται). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.