.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

Η πρώτη συνάντηση της Αναγέννησης Αχερουσίας πριν την επίσημη έναρξη της προετοιμασίας

Από το Fanaripress.gr

Πρώτη συνάντηση σήμερα για την αναγέννηση Αχερουσίας .Αυριο τρίτη (1/9) η ομάδα ξεκινάει επίσημα την προετοιμασία της. Η ομάδα είχε πολλές αποχωρήσεις ειδικά προς την νεοϊδρυθεισα ομάδα της Βαλανιδοράχης. Έχει κάνει προς το παρόν δυο μεταγραφές τον Βαλαντη Δημητριου και τον Παυλο Μπακία.το προπονητικό team απαρτίζουν - Χρήστος Μπόχτης και Δημήτρης Νίτσιος οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για την ακαδημία της ομάδας. Στην ακαδημία υπάρχουν τμήματα αγοριών και κοριτσιών και αριθμεί 30 άτομα , στόχος είναι η αύξηση τους αλλά και η εισαγωγή των τμημάτων στο παιδικό πρωτάθλημα.

Μιλώντας με τον πρόεδρο της αναγέννησης κ. Δημολιάτη μας επισήμανε ότι αγκάθι για
την ομάδα παραμένει η επέκταση του γηπέδου που αν και η απόφαση έχει ληφθεί μέσω δημοτικού συμβουλίου ,ακόμα δεν έχει γίνει τίποτε και ευελπιστεί ότι μέχρι την επόμενη σεζόν η συγκεκριμένη απόφαση θα υλοποιηθεί και δεν θα μείνει στα χαρτιά.
Μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος αναμένεται και η ηλεκτροδότηση του γηπέδου το οποίο είναι σε άριστη κατάσταση πράγμα που οφείλεται στις φιλότιμες προσπάθειες που καταβάλλει το Δ.Σ της ομάδας.
Ως fanaripress ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν στην Άναγέννηση Αχερουσίας και κάθε επιτυχία.

Άρθρο  Αγγέλικα Καλλώνη   φωτογραφίες    Λάζαρος Τσάτσος για το fanaripress.gr


Περισσότερες φωτογραφίες στο Fanaripress.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.