.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Τελετή μνήμης για τους 49 εκτελεσθέντες Πρόκριτους στην Παραμυθιά

 
Παρουσία πολλών πολιτών, συγγενών των εκτελεσθέντων,  μαθητών και επίσημων ολοκληρώθηκαν  σήμερα οι εκδηλώσεις μνήμης των εκτελεσθέντων 49 Προκρίτων από τους Γερμανούς με την τέλεση Αρχιερατικού μνημόσυνου. Η δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραϊμη Μπότση έκανε έναν χαιρετισμό επισημαίνοντας ότι ο δήμος θα δημιουργήσει μουσείου εκτέλεσης για τους εκτελεσθέντες στο σχολείο Βούλγαρη   ενώ την κεντρική ομιλία την έκανε ο πατέρας Μεθόδιος. Στον συντονισμό της τελετής ήταν ο διευθυντής του ΕΠΑΛ Παραμυθιάς Παναγιώτης Παπαδόπουλος. Παρόντες ήταν εκτός των άλλων οι βουλευτές Θεσπρωτίας Μάριος Κάτσης και Βασίλης Γιόγιακας, ο αντιπεριφεριάρχης Νικόλας Κάτσιος, ο δήμαρχος Πάργας Αντώνης Νάστας, η σύμβουλος της περιφέρειας Αντιγόνη Φϊλη, ο επικεφαλής της μείζονος και της ελάσσονος αντιπολίτευσης του δήμου Σουλίου Δημήτρης Σακαρέλης και Άρης Μαρέτας, αντιδήμαρχοι του δήμου Σουλίου, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Σουλίου Νίκος Αθανασίου, ο πρόεδρος της ΤΚ Παραμυθιάς καθώς και εκπρόσωποι των στρατιωτικών, αστυνομικών και πυροσβεστικών αρχών, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι κοινοτήτων και εκπρόσωποι φορέων κ.α.

Μετά το πέρας της τελετής βραβεύθηκαν μαθητές που συμμετείχαν σε αγώνα δρόμου.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί χαρακτηριστικά αποσπάσματα.  Επίσης δείτε τις φωτογραφίες από την εκδήλωση και την βράβευση των μαθητών:







BINTEO


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ













































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.