.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ: Παραμυθιά: Εκδήλωση του συλλόγου εργαζόμενων ΟΤΑ για τον Γιάννη Ρίτσο (+ΦΩΤΟ)


Μια όμορφη και ουσιαστική εκδήλωση έγινε χθες το βράδυ για τον Γιάννη Ρίτσο, στην Παραμυθιά, στον πολυχώρο Καρκαμίσι. Η εκδήλωση ήταν δομημένη με τρόπο που να μην κουράζει τον θεατή δίνοντας του παράλληλα μια ολοκληρωμένη εικόνα του μεγάλου ποιητή. Η εκδήλωση  περιλάμβανε χρονολόγιο για τη ζωή του ποιητή, ανάλυση του έργου του, πλαισιωμένη από απαγγελία ποιημάτων και βίντεο, καθώς και μουσικό πρόγραμμα με ζωντανή μουσική. 
Δυστυχώς οι θεατές ήταν ελάχιστοι κάτι που θα πρέπει να μας βάζει σε σκέψεις σχετικά με τις επιλογές μας.
Στην εκδήλωση μίλησαν ο Σπύρος Υφαντής, πρόεδρος του Συλλόγου ΟΤΑ Θεσπρωτίας και ο Κώστας Δελλής. Ποιήματα απήγγειλαν οι Γρηγόρης Πάρλας, Ραλλίτσα Αγγέλοβα, Κατερίνα Τζαφείρη, Βεατρίκη Τζούρτζου και Χρυσηίδα Γεωργίου. Μουσική έπαιξαν ο Αλέξανδρος Χρήστου - μπουζούκι, ο Σταύρος Ζώτος - κιθάρα, ενώ τραγούδησε η Χρυσηίδα Γεωργίου. Την επιμέλεια των ποιημάτων είχε η Ιωάννα Δημητρίου και τη σκηνοθεσία, αλλά και την επιμέλεια των video είχε ο Χαράλαμπος Τσιτουρίδης.
Δείτε στην συνέχεια βίντεο με χαρακτηριστικά αποσπάσματα καθώς και φωτογραφίες από την εκδήλωση:

BINTEO



ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.