.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Δήμος Σουλίου: Το πρόγραμμα των καρναβαλικών εκδηλώσεων



Ο δήμος Σουλίου ανακοίνωσε το πρόγραμμα του καρναβαλιού για το 2016. Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 3 Μαρτίου, στις 11 το πρωί, όπου θα τιμηθεί η Τσικνοπέμπτη στην πλατεία Βούλγαρη στην Παραμυθιά παρέα με το ΚΑΠΗ.
Στην συνέχεια οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν στις 5/3 , στις 10.30.  όπου μαζορέτες θα συνοδεύσουν τον Διόνυσο στην Παραμυθιά και θα μοιράσουν κέφι, χαρά και άφθονο κρασί. Την ίδια μέρα στις 11.00 θα αναβιώσουν οι "ΤΖΟΡΑΜΠΙΝΕΣ" , το πατροπαράδοτο αποκριάτικο πανηγύρι της Παραμυθιάς από το ΦΟΠ, στο δημοτικό σχολείο Βούλγαρη. Το απόγευμα 5/3 ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Σκανδάλου - Γαρδικίου διοργανώνει αποκριάτικο πάρτι στον χώρο του πολιτιστικού συλλόγου. Την Κυριακή 6/3 ο Διόνυσος θα επισκεφτεί το Γαρδίκι στις 11.30 όπου θα πραγματοποιηθεί και ο "Ηπειρώτικος Γάμος". Το απόγευμα της Κυριακής 6/3 ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων διοργανώνει πάρτι στο κέντρο ΜΥΘΟΣ.
Το Σάββατο 12/3 το βράδυ η καρναβαλική επιτροπή μας περιμένει στο
πάρτι μασκέ στο club Must στην Παραμυθιά ενώ θα πραγματοποιηθούν αποκριάτικες εκδηλώσεις στις ΤΚ Χόικας, Νεράιδας και Ραχουλίου.
Η μεγάλη μέρα είναι η Κυριακή 13/3 όπου  θα έχουμε την καρναβαλική παρέλαση στις 16.00 στην Παραμυθιά και στις 17.00 στο Γαρδίκι (από τον πολιτιστικό σύλλογο Γαρδικίου και το ΝΠΔΔ ΑΡΩΓΗ)
Το βράδυ της Κυριακής ο σύλλογος Ελευθεροχωριτών μας προσκαλεί στο αποκριάτικο άναμα της φωτιάς στον Γαλατά για το κάψιμο του καρνάβαλου ενώ και σε διάφορα χωριά θα ανάψουν οι φωτιές από τους πολιτιστικούς συλλόγους που θα προσφέρουν άφθονο κρασί και εδέσματα (Γαρδίκι, Σκάνδαλο, Ζερβοχώρι, Κρυσταλοπηγή, Καρυώτι, Ξηρόλοφος, Αγορά, Αμπελιά, Παγκράτι, Νεοχώρι, Πλακωτή, Πολύδροσο, Πέντε Εκκλησιές, Καλλιθέα, Προδρόμι, Γκρίκα, Καρβουνάρι, Φροσύνη, Γλυκή, Αυλότοπος.
Τέλος την Καθαρά Δευτέρα σε τοπικές κοινότητες (Ζερβοχώρι-Παγκράτι-Ψάκα- Προδρόμι- Βέλλιανη- Σκάνδαλο- Σαμονίδα- Πολύδροσο- Χόικα- Καρβουνάρι) και στην Κατασκήνωση (από τον ΦΟΠ) θα υπάρχει η παραδοσιακή φασολάδα.
Τις φετινές καρναβαλικές εκδηλώσεις η καρναβαλική επιτροπή τις αφιερώνει στην μνήμη του μεγάλου απόντα και μέλους της επιτροπής ΜΑΚΗ ΜΠΑΜΠΑ.

Οι προετοιμασίες συνεχίζονται με την θεματολογία να είναι πλούσια ενώ θα συμμετέχουν περισσότερα άτομα από κάθε άλλη χρονιά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.