.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

Το τελευταίο αντίο στον Παντελίδη

Το τελευταίο αντίο θα πουν σήμερα συγγενείς και φίλοι του Παντελή Παντελίδη στον τραγουδιστή. Στις 2 το μεσημέρι ο αδικοχαμένος 32χρονος θα οδηγηθεί στην τελευταία του κατοικία στο κοιμητήριο της Μεταμορφώσεως.Χθες, λίγο πριν τις 7 το απόγευμα έφτασε στο
πατρικό του σπίτι η σορός του, με λευκή νεκροφόρα. Σύμφωνα με το star όσο το όχημα διέσχιζε τον δρόμο προς το σπίτι, είχε αναμμένα τα αλάρμ, ενώ ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί χειροκροτούσε ασταμάτητα.



Περισσότερα από 250 άτομα, ξέσπασαν σε δυνατά χειροκροτήματα, φωνάζοντας «Παντελή μας, θα ζεις για πάντα».Ο Παντελής είναι ντυμένος γαμπρός με τη στολή του Πολεμικού Ναυτικού μέσα σε λευκό φέρετρο.

Την ίδια ώρα, πολλά είναι τα ερωτηματικά για το τι συνέβη τελικά το μοιραίο πρωινό της Πέμπτης και ο τραγουδιστής προσέκρουσε στις μπάρες με το αυτοκίνητο που οδηγούσε.

Η οικογένεια του έχει ορίσει πραγματογνώμονα τροχαίων ατυχημάτων και δυστυχημάτων ενώ πέραν από τις δύο καταθέσεις των κοριτσιών που επέβαιναν στο αυτοκίνητο και οι τοξικολογικές εξετάσεις θα βοηθήσουν στην έρευνα.

πηγηhttp://www.real.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.