.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

Ξεκινούν οι εργασίες για την ανέγερση της εκκλησίας των Αγίων Αποστόλων στην Πρέβεζα

Το επόμενο διάστημα ξεκινούν οι εργασίες για την οικοδόμηση του Ιερού Ναού των Αγίων Αποστόλων στο ομώνυμο δασάκι στην Πρέβεζα.
Μετά τη συνάντηση που είχε ο Σύλλογος για την ανέγερση του Ναού με τον Μητροπολίτη Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομο, ορίστηκε ημερομηνία θεμελίωσης η 15η Μαΐου, ημέρα Κυριακή.
Οι απαραίτητες εργασίες θα ξεκινήσουν νωρίτερα αφού
ο σύλλογος έχει πραγματοποιήσει όλη την προετοιμασία και έχει συγκεντρώσει τις πιο συμφέρουσες προσφορές αξιοποιώντας και την μεγάλη εθελοντική διάθεση που έδειξαν επαγγελματίες της πόλης προκειμένου να συμβάλλουν στην ανέγερση του Ναού.
Ο Ναός θα καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε από την  κατάρρευση της παλιάς εκκλησίας  των Αγίων Αποστόλων  την οποία προκάλεσε η διάβρωση του εδάφους.
Χάρη στην άοκνη προσπάθεια των μελών του Συλλόγου συγκεντρώθηκαν ήδη 12.300 ευρώ από προσφορές πολιτών ενώ το ενδιαφέρον που υπάρχει για συγκέντρωση χρημάτων είναι ακόμη μεγάλο.
Ο Ναός θα είναι περίπου  70 τ.μ και η κατασκευή του θα δένει απόλυτα με το περιβάλλον και το αισθητικό δάσος με τα υπεραιωνόβια δέντρα που θα τον περιβάλλει.

πηγη http://www.pamepreveza.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.