.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

ΕΠΣ Θεσπρωτίας Α1: Πρώτη η Δόξα Γαρδικίου, νιώθει την ανάσα τριών ομάδων που ακολουθούν. Ισόπαλο το ντέρμπι (Φωτορεπορτάζ)

Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το ντέρμπι της αγωνιστικής για τα Play off της Α1 κατηγορίας ΕΠΣ Θεσπρωτίας. Ο αγώνας ξεκίνησε νευρικά με το Σούλι Παραμυθιάς στην πρώτη επικίνδυνη επίσκεψη του στην περιοχή της Δόξας είδε την μπάλα να μπαίνει στα δίκτυα της αντίπαλης ομάδας. Η Δόξα φορτώθηκε με άγχος και νευρικότητα ενώ το Σούλι με τον αέρα του γκολ έδειχνε πιο σίγουρο. Σταδιακά η Δόξα ανέβασε την απόδοση της και στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να ισοφαρίσει. Ο βαθμός της ισοπαλίας επιτρέπει στην ομάδα του Γαρδικίου να παραμένει στην πρώτη θέση αλλά πίσω του με ένα βαθμό διαφορά βρίσκεται ο Αστέρας Παραπόταμου και ακολουθούν στους τρεις βαθμούς διαφοράς το Σούλι Παραμυθιάς και ο Θύαμις Καστρίου. Δείτε τα αποτελέσματα, την βαθμολογία και φωτογραφίες από το σημερινό ντέρμπι:


Για την 6η  Αγωνιστική (26/3/2016) των αγώνων κατάταξης PLAY OFF της Α1  Κατηγορίας:
 ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΟΥ - ΑΕΝ ΣΕΛΕΥΚΕΙΑΣ 1-0,
ΔΟΞΑ ΓΑΡΔΙΚΙΟΥ - ΣΟΥΛΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ 1-1,
ΘΥΑΜΙΣ ΚΑΣΤΡΙΟΥ - ΠΑΣ ΛΑΔΟΧΩΡΙΟΥ 5-0 .


ΕΠΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ -ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ Α΄ ΟΜΙΛΟΥ
ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2015-2016
Α/ΑΟ  Μ  Α  Δ  Ε  ΣΑΓΩΝΕΣΒΑΘΜΟΛ



1ΔΟΞΑ ΓΑΡΔΙΚΙΟΥ616




2ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΡΑΠ/ΜΟΥ615




3ΘΥΑΜΙΣ ΚΑΣΤΡΙΟΥ613




4ΣΟΥΛΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ613




5ΑΕΝ  ΣΕΛΕΥΚΕΙΑΣ64




6ΠΑΣ ΛΑΔΟΧΩΡΙΟΥ61



ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


















































































































 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.