.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

Ανακοίνωση του Σουλίου Παραμυθιάς για τον αποκλεισμό από το κύπελλο ερασιτεχνών

Το Δ.Σ. του Α.Π.Σ. Σούλι Παραμυθιάς ευχαριστεί και δημόσια θερμά τους ένθερμους φιλάθλους της ομάδας μας που αψηφώντας τις κακές καιρικές συνθήκες και παρά τις προσωπικές και επαγγελματικές τους υποχρεώσεις ακολούθησαν την ομάδα μας και την υποστήριξαν στο Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος στα Γρεβενά στις 09-03-2016.
Δυστυχώς δεν πείσαμε για την αγωνιστική μας συνέχεια και
για την σοβαρότητά μας και απογοητεύσαμε με την αρνητική μας εμφάνιση και το αποκαρδιωτικό αποτέλεσμα και διαψεύστηκαν τα όνειρά μας αφού ήμασταν μεταμφιεσμένοι και κατώτεροι των περιστάσεων.
Αισθανόμαστε την ανάγκη να ζητήσουμε ένα μεγάλο συγγνώμη από τους παραπάνω φιλάθλους μας για γιατί εκτός των άλλων κάτω από τις ιδιαίτερες συνθήκες που διεξήχθη ο παραπάνω αγώνας αισθανόμαστε ενοχές και αίσθημα ντροπής.
Το Δ.Σ. αναλαμβάνει ανεπιφύλακτα τις ευθύνες που του αναλογούν για την όχι επιθυμητή αγωνιστική πορεία της ομάδας μας φέτος και είμαστε υποχρεωμένο πλέον προσγειωμένοι στην πραγματικότητα να αναπροσαρμόσουμε τους στόχους μας συνεχίζοντας σταθερά με ιδιαίτερο όμως προβληματισμό και πικρία.
Ίσως αξίζαμε καλύτερης τύχης και αγωνιστικής πορείας.
Δεν είναι η ώρα να πραγματοποιήσουμε των απολογισμό μας και κάθε καλοπροαίρετη κριτική είναι ευπρόσδεκτη αφού γίνεται για το κάλο της ομάδας.
Τέλος πρέπει να ενστερνιστούμε όλοι οι ασχολούμενοι με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ότι το άθλημα αυτό είναι κατεξοχήν αντρικό, προϋποθέτει κύρια δύναμη, πειθαρχία και αγωνιστικό πείσμα, γι’ αυτό και διαφοροποιείται από τις καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.
Ευχόμαστε σε όλους υγεία και καλές αποκριές.

Παραμυθιά 10-03-2016
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος

Θωμάς Οικονόμου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.