.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

Παραμυθιά: Η ανακοίνωση του ΦΟΠ για την παράδοση των οργάνων από τον δήμο Σουλίου

Σημαντική ημέρα σήμερα για τον Φιλοπρόοδο Όμιλο Παραμυθιάς!
Το πρωί της Τετάρτης 09/03/2016 έγινε η παράδοση-παραλαβή από το Ν.Π.Δ.Δ.Αρωγή του δήμου Σουλίου των ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ της ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ του ομίλου.Σε κλίμα εφορίας και ικανοποίησης από τους συμβαλλόμενους, υπογράφηκαν τα απαραίτητα συμφωνητικά και τα μουσικά όργανα μεταφέρθηκαν στο κτίριο του Φ.Ο.Π.όπου έγινε η καταγραφή και η καταμέτρηση αυτών.Κάθε μουσικό όργανο συνοδεύεται με την θήκη του η οποία αποτελείται από σκληρό υλικό ώστε η μεταφορά να είναι ακίνδυνη για το περιεχόμενο.
Ευχαριστούμε θερμά το δήμο και το Ν.Π.Δ.Δ.Αρωγή που
συνέβαλλαν τα μέγιστα ώστε να γίνει αυτή η αγορά και η παραχώρηση χρήσης των μουσικών οργάνων στον Φιλοπρόοδο Όμιλο.
Το όραμα και η απαίτηση του ομίλου αλλά και της κοινωνίας της Παραμυθιάς για την ίδρυση Φιλαρμονικής αρχίζει να γίνεται πραγματικότητα αφού όλα τα παιδιά πλέον θα έχουν τα μουσικά τους όργανα για να γίνεται και η σωστή εκμάθηση.
Η χαρά αλλά και συγκίνηση όλων μας στο σύλλογο ήταν απερίγραπτη.Η χαρά όμως ζωγραφισμένη στο πρόσωπο των μικρών σπουδαστών της φιλαρμονικής ,το απόγευμα της ίδιας μέρας που ήρθαν για το μάθημά τους και τους δόθηκαν τα μουσικά όργανα,έκανε πραγματικά τα μάτια μας να δακρύσουν.
Η επιμονή που έδειξαν μαζί με το δάσκαλο και τους γονείς τους , το διάστημα αυτό της προσμονής είναι αξιοσημείωτη.Τους αξίζουν ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από όλους μας.
Ευχόμαστε από καρδιάς ΚΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟ!
Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Φιλοπρόοδου Ομίλου Παραμυθιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.