.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Κυριακή 17 Απριλίου 2016

Η "Καρδιά" του Πολιτισμού χτύπησε δυνατά στην Αρχαία Κασσώπη!!


Ξεκίνησε σήμερα στο Αρχαίο Θέατρο Κασσώπης η δράση «Υιοθεσία αρχαίων θεάτρων. Μαθητές ξεναγούν μαθητές στα αρχαία θέατρα» και «Τα σχολεία υιοθετούν. Η κοινωνία αγκαλιάζει» στα πλαίσια του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου, Π.Ε Πρέβεζας σε συνεργασία με το Σωματείο ΔΙΑΖΩΜΑ  «Πολιτιστική Διαδρομή στα Αρχαία Θέατρα της Ηπείρου» 

 Οι μαθητές του 4ου Γυμνάσιου Πρέβεζας, του 1ου Γ.Ε.Λ.Φιλιππιάδας, του Μουσικού Σχολείου Πρέβεζας και του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καναλακίου, πραγματοποίησαν ξενάγηση και δρώμενα στον αρχαιολογικό χώρο της Κασσώπης.
  Σχολεία, φορείς και άνθρωποι του πολιτισμού είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν σε έναν από τους ομορφότερους αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας μέσα από τα μάτια μικρών παιδιών, κάνοντας έτσι την περιοχή μας επίκεντρο του πολιτισμού για μία ημέρα.
Πρόκειται σίγουρα για μια ξεχωριστή εμπειρία τόσο για τους μαθητές των σχολείων που πραγματοποίησαν την ξενάγηση όσο και για όλους εκείνους που "ταξίδεψαν" στο παρελθόν μέσα από την φωνή του μέλλοντος! 
 


πηγη http://www.mypreveza.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.