.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Κυριακή 17 Απριλίου 2016

ΕΠΑΛ Παραμυθιάς: δράσεις στα πλαίσια του Let’s Do It Greece 2016

Το ΕΠΑΛ Παραμυθιάς στα πλαίσια της εβδομάδας εθελοντισμού και αξιοποιώντας τη σχετική έγκριση του Υπουργείου Παιδείας, υλοποίησε την Παρασκευή 15 Απριλίου 2016 δράσεις τόσο στο χώρο του σχολείου όσο και έξω από αυτό (δημοτικό σχολείο "Βούλγαρη" και προαύλιο εκκλησίας "Παναγίας" στον κάτω περιφερειακό δρόμο της πόλης). Συγκεκριμένα πραγματοποίησε καθαρισμό χώρου, συγκομιδή σκουπιδιών, αποψίλωση, βαφή τοίχων και δημιουργία γκράφιτι, ενώ προχώρησε και σε δενδροφύτευση.
Ευχαριστούμε τη Δημοτική αρχή του Δήμου Σουλίου και

τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Παραμυθιάς κ. Γεώργιο Καλόγηρο, για τη συμβολή τους στην επιτυχή έκβαση των προγραμματιζόμενων δράσεων. Ευελπιστούμε ανάλογες δράσεις ευαισθητοποίησης και κινητοποίησης των πολιτών, να τύχουν ανάλογης ανταπόκρισης με στόχο τη διάδοση του θετικού μηνύματος της συνεργασίας και του εθελοντισμού.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.