.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Δήμος Σουλίου: Ο αντιδήμαρχος Θωμάς Φράγκος στην γενική συνέλευση της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Ηπείρου

Στην έκτακτη γενική συνέλευση της Ε’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Ηπείρου που πραγματοποιήθηκε στις 28 Μαρτίου στα Ιωάννινα με θέμα : «Ενημερωτική Συζήτηση για τον Εθνικό Διάλογο για το κυνήγι» παραβρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Σουλίου και μέλος του ΔΣ του κυνηγητικού συλλόγου Παραμυθιάς κ. Φράγκος Θωμάς.
Στην τοποθέτησή του ανέφερε μεταξύ άλλων για την απαγόρευση του κυνηγιού ότι
οι κυβερνώντες οικολόγοι των γραφείων δεν γνωρίζουν ότι περισσότερο οικολόγοι και φυσιολάτρες είναι οι ίδιοι οι κυνηγοί που είναι κάθε μέρα στα βουνά, στα δάση, στους κάμπους γιατί αγαπούν τη φύση και το περιβάλλον προστατεύοντας το. Τα θηράματα δεν κινδυνεύουν από τους κυνηγούς και από την θήρευση τους αλλά σε μια πιθανή απαγόρευση του κυνηγιού, όπου είναι θέμα χρόνου η εξαφάνιση τους από τον υπερπληθυσμό λόγω μη καλής διαχείρισης.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.