.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

ΠΡΕΒΕΖΑ: ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ - Σφοδρή σύγκρουση οχημάτων

Σφοδρή σύγκρουση δύο οχημάτων ιχ, συνέβη πριν από λίγη ώρα στην Ε.Ο. Πρέβεζας - Ηουμενίτσας, στο ύψος της διασταύρωσης Ριζά, λίγο πριν την γέφυρα της Δέσπως.


Αποτέλεσμα της σφοδρότατης σύγκρουσης, ήταν ο τραυματισμός των επιβαινόντων του ενός από τα δύο οχήματα, ενός νεαρού άντρα και μιας νεαρής γυναίκα. 

Στο σημείο άμεσα βρέθηκαν οχήματα του ΕΚΑΒ Πρέβεζας, όπου και παρέλαβαν τους τραυματίες για την μεταφορά τους στο νοσοκομείο της Πρέβεζας για τις πρώτες βοήθειες. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, παρά την σφοδρότητα της σύγκρουσης πρόκειται για ελαφρά τραύματα. Ενώ και τα δύο αυτοκίνητα που ενεπλάκησαν στο τροχαίο σχεδόν καταστράφηκαν ολοσχερώς. 

Επίσης στο σημείο του τροχαίου βρέθηκαν αστυνομικοί της τροχαίας Πρέβεζας, όπου και διενεργούν προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος.  

πηγη http://prevezabest.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.