.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

Χαμός στην Λαϊκή του Καναλακίου - Έδιωξαν τους εμπόρους ενώ είχαν την σύμφωνη γνώμη του Δήμου να γίνει σήμερα η Λαϊκή

Σύγχυση επικράτησε σήμερα στην λαϊκή στο Καναλάκι όπου αστυνομικοί έδιωξαν τους εμπόρους και τους απαγόρευσαν να στήσουν τους πάγκους.
Παρόλο που ο αντιδήμαρχος Πάργας κ. Σισκας συμφώνησε μετά από αίτημα των εμπόρων να γίνει σήμερα 23/12/2015 η λαϊκή αντί το Σάββατο, οι έμποροι δεν πρόλαβαν να στήσουν τους πάγκους, διότι ήρθε η αστυνομία και
τους απαγόρευσε να γίνει η λαϊκή μετά από καταγγελία.
Το Fanaripress.gr μίλησε με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Πρέβεζας κ. Κλινάκη και μας επιβεβαίωσε το γεγονός.
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του μας δήλωσε:
Ενώ είχαμε κάνει αίτηση στον αντιδήμαρχο Πάργας κ. Σίσκα να πραγματοποιηθεί η λαϊκή σήμερα και έγινε δεκτή , μείναμε έκπληκτοι το πρωί, όταν οι αστυνομικοί μας έδιωξαν από το σημείο πριν καν προλάβουμε να στήσουμε τους πάγκους. Μιλήσαμε με τον δήμαρχο και μας είπε ότι δεν μπορεί να γίνει σήμερα η λαϊκή διότι υπάρχει κόλλημα.
Να τονίσουμε ότι δήμαρχος δήλωσε στους εμπόρους ότι αύριο Πέμπτη 24/12/2015 μπορούν να στήσουν κανονικά τους πάγκους τους.
Μάλλον δεν ξέρουν τι τους γίνεται στο δήμο Πάργας και οι προκλήσεις των υπευθύνων-ανεύθυνων του δήμου συνεχίζονται.
  
Δονάτος Παππάς - Λάζαρος Τσάτσος για το Fanaripress.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.