.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

Μουσικά δρώμενα και παιχνίδια με τον Χιονάνθρωπο και τον Μότζο-Τζότζο στο στενό της Μπάλκου (φώτο- vid)

Συνεχίζονται με πλήθος κόσμου οι εκδηλώσεις για τις ημέρες των γιορτών. Σήμερα την τιμητική της είχε η αγορά της Πρέβεζας στην οδό Μπάλου, στο στενό όπου έχει τοποθετηθεί το Carusel  αλλά και το σπίτι του Αι Βασίλη όπου μπορεί όποιος θέλει να προμηθευτεί τις στολές αλλά και καπελάκια  για την ημέρα του Santa-Run στην Πρέβεζα, που θα είναι η 27η Δεκεμβρίου.
Στη αρχή του στενού της Μπάλκου  υπήρχαν
μουσικά δρώμενα με τα παιδιά να μας ταξιδεύουν με τη μελωδική φωνή τους δίνοντας μια ξεχωριστή χροιά στις γιορτές που έρχονται. Τα παιδιά τραγούδησαν, ευχήθηκαν με τον πιο υπέροχο τρόπο και έδωσαν το στίγμα τους κρατώντας συντροφιά σε όσους βρεθήκαν στην αγορά. Οι μικροί μας φίλοι είχαν την ευκαιρία να παίξουν στο Carusel  αλλά και να διασκεδάσουν και να φωτογραφηθούν με τον Μότζο-Τζότζο και τον Χιονάνθρωπο από το Χριστουγεννιάτικο Χωριό.
ΒΙΝΤΕΟ

proparamonixristougedekpen (1)proparamonixristougedekpen (2)proparamonixristougedekpen (3)proparamonixristougedekpen (4)
πηγη http://www.prevezatoday.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.