.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Μεγάλη συμμετοχή στην συγκέντρωση αγροτών στο μπλόκο στο λιμάνι Ηγουμενίτσας

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των πολιτών,εκπροσώπων φορέων και αγροτών απ όλη την Ήπειρο,στο κάλεσμα που απηύθυναν οι αγανακτισμένοι αγρότες της Θεσπρωτίας, η οποίοι πραγματοποίησαν μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας,σήμερα το βράδυ,στην είσοδο του λιμένα εξωτερικού της Ηγουμενίτσας,στο τέρμα της Εγνατίας Οδού.
Στις 7 ακριβώς έκλεισαν την είσοδο του λιμανιού και μέχρι τις 10 το βράδυ δεν θα αφήσουν κανένα φορτηγό να μπει σε αυτό.
Το παρόν μεταξύ άλλων έδωσαν ο βουλευτής Θεσπρωτίας της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Γιόγιακας,ο δήμαρχος Ηγουμενίτας και πρόεδρος της ΠΕΔ Ηπείρου Γιάννης Λώλος, οι δήμαρχοι Σουλίου και Φιλιατών, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου κ.α.

Πηγη http://www.thespro.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.