.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

Πρέβεζα: Δεν λέει να σταματήσει το βουνό… - Βραδινή επιχείρηση καθαρισμού του δρόμου

Συνεχίζεται το κατολισθητικό φαινόμενο στην εθνική οδό Πρέβεζας Ηγουμενίτσας στο 11ο χλμ, στο ύψος του Μονολιθίου.
Παρουσιάστηκε έντονα εδώ και δέκα περίπου μέρες ενώ η πρώτη φορά που υποχώρησε μεγάλος όγκος χωμάτων ήταν
πριν από ένα χρόνο (δείτε εδώ).
Μετά τις τελευταίες βροχές των προηγούμενων ημερών, μεγάλος όγκος χωμάτων υποχώρησε και έκλεισε το ένα ρεύμα της εθνικής.
Επιστρατεύτηκαν οχήματα του Δήμου προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος ενώ στις 18 Μαρτίου μεαπόφαση του Αστυνομικού Διευθυντή Πρέβεζας τοποθετήθηκαν πινακίδες για την ρύθμιση της κυκλοφορίας.
Το βράδυ του Σαββάτου σημειώθηκε νέα υποχώρηση με αποτέλεσμα τεράστιοι όγκοι από χώμα και πέτρες να καταλήξουν και πάλι στην εθνική οδό.
Μηχανήματα του Δήμου από το Κανάλι τα απομάκρυναν για μια ακόμη φορά ενώ η Πυροσβεστική προχώρησε στο πλύσιμο του δρόμου.
Η κυκλοφορία έκλεισε και στα δύο ρεύματα για λίγη ώρα, ενώ όπως είπε στο PamePreveza.gr ο αντιδήμαρχος Ζαλόγγου Κ. Ματέρης δεν είναι η πρώτη φορά που επιστρατεύονται τα μηχανήματα για την απομάκρυνση των χωμάτων μιας και το φαινόμενο συνεχίζει και βρίσκεται σε εξέλιξη.
Στο σημείο και ο πρόεδρος της Τ.Κ. του Μύτικα Ν. Ντίτσος, ο οποίος σημείωσε ότι έχουν γίνει ενέργειες προκειμένου να εγκριθούν κονδύλια για την κατασκευή τοιχίου, ενώ έκανε λόγο για σταδιακή υποχώρηση των χωμάτων απαντώντας σε ερώτησή μας για το εάν το φαινόμενο μπορεί να αποτελέσει κίνδυνο για τους οδηγούς με μια ξαφνική πτώση.
Βέβαια κανείς δεν μπόρεσε να δώσει απαντήσεις για την κατάσταση που βρίσκεται το σπίτι που διακρίνεται στην κορυφή του λόφου και κατά πόσο η υποχώρηση του εδάφους μπορεί να το επηρεάσει.
πηγη http://www.pamepreveza.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.